Produkty pro čistič olejů (8)

Organický ricinový olej

Organický ricinový olej

Organický ricinový olej se získává prvním lisováním za studena ze semen Ricinus communis. Tento keř pocházející z tropických oblastí afrického kontinentu se vyznačuje přítomností ricinoleové kyseliny, vysoce antibakteriálního derivátu kyseliny olejové. Vitamin E má antioxidační vlastnosti, které chrání pokožku před slunečními paprsky. Ricinový rostlinný olej je 100% přírodní produkt s mnoha kosmetickými aplikacemi díky svým prospěšným vlastnostem pro pokožku. INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL CAS: 8001-79-4 EINECS: 232-293-8
Oliba extra panenský olivový olej s ekologickými polyfenoly 2L

Oliba extra panenský olivový olej s ekologickými polyfenoly 2L

Olivový olej extra panenský obsahující polyfenoly je olej, který poskytuje 10krát více antioxidantů než konvenční extra panenský olivový olej. Náš olej je získáván přímo z oliv, a to mechanickým a studeným lisováním, bez filtrace a s pečlivou přirozenou dekantací, aby se zachovaly vysoce kvalitní polyfenoly, přímo z odrůdy Arroniz a v přesném okamžiku zralosti. Bez dosažení její maximální zralosti, aby se všechny vůně a chutě udržely v původním stavu, a to prostřednictvím mechanických procesů a studeného lisování. Díky procesu bez filtrace a pečlivé přirozené dekantaci, polyfenoly z oliv, jako jsou hydroxytyrosol a oleuropein, pomáhají snižovat incidenci různých patologií spojených s degenerací. Chrání lipidy v krvi před oxidačním stresem. 159 mg/kg, Oleuropein 94,1 mg/kg, Tyrosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Konzumujte syrové.
Oleoresin hřebíčku

Oleoresin hřebíčku

Oleoresin Hřebíčku NÁDOBY: 25kg, 200kg, 1000kg. CAS: 84961-50-2; 8000-34-8 EINECS: 284-638-7
Biosann Copper Q - Měď s chitosanem v tekuté formě

Biosann Copper Q - Měď s chitosanem v tekuté formě

Formulováno na bázi mědi (měď rozpustná ve vodě 4,30 % + chitosan 1,72 %), účastní se jako mikroelement v syntéze mnoha enzymů a také ovlivňuje nebo vyvolává alternativní či doplňkové cesty k imunitnímu systému rostliny, pokud jde o známou "Získanou Systémovou Odolnost", tedy mechanismy nepřímé odpovědi, které jsou indukovány za účelem obrany proti nemocem.
Organický rostlinný olej Sacha Inchi

Organický rostlinný olej Sacha Inchi

Olej ze semen Sacha Inchi je vyráběn z vybraných semen Plukwnetia volubilis a získává se technikou studeného lisování. Je to rostlina pocházející z Amazonie. Ve svém složení se vyznačuje přítomností kyselin linolové (omega 6) a linolenové (omega 3), které ovlivňují pružnost membrány pleti a zabraňují jejímu ztrátě vody. Zároveň brání podráždění a zánětům pleti. Zeleninový olej Sacha Inchi je přírodní produkt z ekologického zemědělství. INCI: PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL EINECS: 917-693-9
Rafinovaný rostlinný olej Chaulmugra

Rafinovaný rostlinný olej Chaulmugra

Refinovaný olej z chaulmoogry se získává prvním studeným lisováním semen Taraktogernos kurzii. Jedná se o stromovou rostlinu původem z Asie. Po procesu rafinace jsou odstraněny nežádoucí vlastnosti oleje, zejména co se týče vůně a chuti. V kompozici chaulmoogry můžeme najít některé vzácné mastné kyseliny, jako je kyselina hidnokarpová, kyselina chaulmoogrová a kyselina gallová. Tyto sloučeniny mají mnoho prospěšných antibakteriálních vlastností pro péči o pleť. INCI:TARAKTOGERNOS KURZII SEED OIL CAS:8001-74-9 EINECS:616-787-4
Rafinovaný rostlinný olej z cameliny

Rafinovaný rostlinný olej z cameliny

Rostlinný olej z cameliny se získává prvním lisováním za studena semen Camelina sativa. Následnou rafinací se eliminují negativní vlastnosti oleje z hlediska vůně a chuti. V jeho složení jsou velmi hojné linolové a alfa-linolenové kyseliny, které poskytují vynikající zvlhčující a změkčující vlastnosti. Vitamin E a fytosteroly mají skvělou antioxidační a regenerační sílu. Rafinovaný rostlinný olej z cameliny je produkt s mnoha aplikacemi ve světě přírodní kosmetiky. INCI: CAMELINA SATIVA SEED OIL
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produkt je olivový a listový extrakt, získaný z olivovníků s vysokou koncentrací organických polyfenolů. Vzniká z olivových látek, které jsou rozpustné ve vodě, a to během procesu mletí. Následně se provádí proces pasterizace a koncentrace, aby se zajistila stabilita produktu, jeho vlastnosti a mikrobiologie. Procesy se provádějí mechanicky a v krátkém čase, aby se polyfenoly nezničily. Olivovníky odrůdy Arróniz mají vysokou koncentraci polyfenolů v listech a plodech. Sklízí se v optimální zralosti, aby se zachovaly všechny vůně a chutě.